Hozományvadászok kíméljenek!

Szerző
Sarah Maclean

Egy hozományvadász bármire hajlandó, ha el akar érni valamit...

Tíz éve már, hogy Bourne márki a rangján kívül mindenét elveszítette. A rideg és könyörtelen férfi időközben London legelőkelőbb szerencsejáték-barlangjának társtulajdonosa lett, és bármire hajlandó, hogy visszaszerezze örökségét - még arra is, hogy feleségül vegye a feddhetetlen és karót nyelt Lady Penelope Marburyt.
A lady azonban felbontott jegyessége és az alkalmatlan kérőkben bővelkedő, hosszú évek után nem elégszik meg egy unalmas, kényelmes házassággal. Még szerencse, hogy újdonsült férje, a londoni alvilág hercege dúskál a hölgy számára eddig ismeretlen élvezetekben.
Bourne márki azonban megfogadja, hogy távol tartja feleségét a szerencsejáték bűnös világától - ami nehéz feladatnak bizonyul, ugyanis a lady pontosan tisztában van a saját vágyaival, amelyekért bármit hajlandó feláldozni... akár a szívét is.

Történet a Tizenegy botrány egy herceg meghódításához című regény világából.
Élvezd az új kalandokat!

Mick mindkét térfélen játszott már a philadelphiai bíróságok játszmáiban. A város egyik legjobb védőügyvédeként és egykori ügyészként a legapróbb jogi trükköket is ismeri.

Ahhoz, hogy győzzön, szüksége is lesz mindegyikre.

Ahogy azonban a tárgyalás halad, és az ügy részletei kibontakoznak, beigazolódnak legnagyobb félelmei. Ez a tárgyalás már így is túlságosan személyesen érinti, és most veszélybe kerül Mick cége, családja, élete is.

Mick csak egy módon úszhatja meg ezt a tárgyalást: élete legbriliánsabb védelmét kell felépítenie, mely a létező összes jogi és morális határt átlépi.